Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, θωρακίζουμε το μοσχάρι για περίπου 3 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης, το πιπέρι και γεμίζουμε τη κατσαρόλα με νερό (περίπου 2 λίτρα).
Σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 ώρα. Όταν το κρέας έχει αρχίσει να μαλακώνει, προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα, το κρεμμύδι και συνεχίζουμε μέχρι να μαγειρευτούν τα λαχανικά.
Στα τελευταία 11 - 12 λεπτά προσθέτουμε το κριθαράκι ολικής αλέσεως και βράζουμε μέχρι να είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε με λεμονάκι.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, θωρακίζουμε το μοσχάρι για περίπου 3 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης, το πιπέρι και γεμίζουμε τη κατσαρόλα με νερό (περίπου 2 λίτρα).
Σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 ώρα. Όταν το κρέας έχει αρχίσει να μαλακώνει, προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα, το κρεμμύδι και συνεχίζουμε μέχρι να μαγειρευτούν τα λαχανικά.
Στα τελευταία 11 - 12 λεπτά προσθέτουμε το κριθαράκι ολικής αλέσεως και βράζουμε μέχρι να είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε με λεμονάκι.